Kategorier
Catering

Här hittar du alltid en foodtruck

Så kallade foodtrucks erbjuder någonting för alla. I restaurangbilarna hittar du allt från vegansk falafel till maffiga hamburgare. Ofta syns de på festivaler eller andra folkfester.

Det är någonting alldeles visst med att köpa mat från en så kallad “foodtruck”. Tankarna på foodtrucks tar en nästan direkt till en storslagen festival av något slag. En plats där det vimlar av människor från hela världen och där de anpassade skåpbilarna radat upp sig för att servera alla besökare. Alla foodtrucks bildar tillsammans till en slags catering av total mångfald. Känn dofterna. Det finns falafel. Det finns langos. Det finns zebrahamburgare och vegansk buffé. När foodtrucks har ställt upp sig vet du att det alltid finns någonting för alla. Många menar att det är tjusningen. Att beställa mat från en foodtruck är en slags perfekt blandning mellan att äta på restaurang och ta någonting snabbt när du i är rörelse för att fortsätta strosa omkring.

Foodtruck är lika med frihet

Det är inte direkt någon nackdel heller för den som driver en foodtruck. När festivalen, marknaden eller vad det nu är för sammanhang är över är det bara att packa ihop och köra vidare till nästa gäng som önskar serveras mat från en bil. Tänk vilken frihet att som företagare bedriva catering via dessa foodtrucks. Ingen lokalhyra som driver upp kostnader. Du kan sätta rimliga priser på maten och kommer uppskattas enormt av dina kunder. För det är någonting alldeles särskilt med att äta mat serverad från en foodtruck. Läs mer om foodtruck catering på denna sida: https://www.foodtruckcateringstockholm.se/