Om bloggen

Tänker man efter så är det relativt få fester som man verkligen minns. Dessutom så avtar dessa i takt med att man blir äldre. Vår poäng är att man ska göra det bästa då man väl får chansen: man ska ta tillvara på den möjlighet som finns att skapa minnen för livet för alla som är på plats.

Vi som ligger bakom sidan har jobbat på den andra sidan. Med erfarenhet från catering och som arrangörer av både fester och events av alla tänkbara slag så så sitter vi på nycklar som kan hjälpa dig som läsare. Vi vill förmedla kunskap och göra dina beslut enklare.

Catering är den del som vi anser ha tagit de tydligaste stegen och som idag är något för alla. Genom att välja catering så skapar du utrymme för dig själv att njuta av festen och sällskapet. Idag så är catering något som gör skillnad. Maten – som kommer från hela världen och från alla kulturer – tillagas med kärlek och av passionerad personal. Likaså gäller för servering och det faktum att olika tillägg kan göras – musikanläggning, lokal eller exempelvis dryck som passar maten – för att catering egentligen inte är en fråga som gäller -om- man ska välja det. Snarare vilken firma. Vi ska titta närmare på detta och försöka reda ut vad som passar till olika tillställningar och fester.

Ambitionen och ribban ligger högt på den här sidan. Vi har alltid ställt krav på oss själva och vi har ett rykte att leva upp till. Det gör att den här sidan kommer att innehålla de saker, de tankar och den fakta som vi själva finner extra intressant. Du som läsare ska känna dig redo att börja fila på gästlistan så fort du börjar läsa.