Kategorier
Restaurang

Sushi på Kungsholmen gör dagen lite trevligare

Vill du njuta av riktigt god mat på Kungsholmen? Då ska du testa en japansk restaurang med sushi som får dina smaklökar att jubla. Där kan du njuta av maten.

Om det var något som Elin verkligen älskade, så var det god mat. Hon spenderade mycket tid på att laga mat och äta mat ute, för givetvis skulle det vara lite lyx också. Sushi var en av favoriträtterna som hon inte fick nog av. Att laga det hemma var inte alls samma sak som att äta det på en restaurang.

Elin försökte ta en dag i veckan där hon fick njuta av god mat ute och givetvis skulle hon göra det med en vän. Hon och vännen Linus gick ofta tillsammans och testade nya restauranger. Nu var det dags igen. Hon hade hört om en riktigt bra sushirestaurang som skulle ha mat i toppklass.

Njut av sushi med trevligt sällskap

Elin och Linus tog sig till restaurangen som de hade hittat. De hade en stor och trevlig meny med olika typer av sushi. Det var inte bara den klassiska med lax, utan det fanns även friterat och en massa annat. Det var mat av toppklass och de kunde vara mer än nöjda. Att de skulle hitta så bra sushi på Kungsholmen trodde de inte.

Det kom att bli deras nya favoritställe och hädanefter var det inte alls lika svårt att veta var de skulle äta för att få äta riktigt bra mat. Att personalen var så trevlig gjorde bara besöket ännu bättre.