Kategorier
Annat

Ska ni ha fest? Satsa på att hyra partytält i Stockholm

Det är ett smart val att hyra partytält för trädgårdsfesten i Stockholm. Vår svenska sommar är nämligen inte att lita på, men vi vill ju gärna vara ute ändå.

Ett garden party, eller en trädgårdsfest som det borde kallas på svenska, är alltid trevligt. Säg den som inte blir glad över en inbjudan till en sådan tillställning. Tänk dig själv en mild svensk sommarkväll. Luften är lagom ljum. En rodnande himmel. En koltrast som sitter i trädtoppen och drillar.

Tyvärr ser inte alla sommarkvällar ut på det viset. De kan vara ganska kyliga, kanske blåser det också, och i värsta fall så regnar det till och med. Och väderleksprognosen kan man sällan lita på. För en lite större tillställning vill man ju dessutom kunna planera och bjuda in ganska långt i förväg. Det gör det ännu svårare att förutspå vädret.

Att hyra partytält är lösningen

Ska man behöva hålla festen inomhus då? För säkerhets skull? Det känns mindre roligt om det visar sig att det verkligen blir fint väder. Och då kan det vara ganska svårt att ställa om och flytta ut spektaklet.

Nej, nu är det ju så bra att det finns ställen där man kan hyra partytält. Att göra det är den självklara lösningen. Det finns partytält i alla möjliga storlekar så det är inte svårt att hitta ett som passar. Vissa har väggar med genomsiktliga plastfönster, vilket kan vara bra om det börjar regna. Och om vädret är fint så kan man ta bort hela väggar. Smart, eller hur?