Kategorier
Mat

Catering vid företagsevent i Uppsala

När det är dags för ett företagsevent i Uppsala kan man anlita en firma som löser maten genom catering. Då får man nöjda och mätta deltagare för hela eventet.

John och Rasmus hade fått världens idé. De skulle bjuda in kunder, både nuvarande och presumtiva sådana på ett event. Förutom att träffas och prata skulle de kunna köra ett produktsläpp som nyhet och en extra happening. Lokal fanns redan, det var löst och testat med senaste julfesten.

Det gick att möblera om på lagret så man kunde ställa upp extra bord och stolar. En bra projektor och en duk skulle också behövas, men där fanns det redan kontakter. Den stora puckeln var maten. Rasmus hade anlitat en firma med catering för deras bröllop, men det var ju en privat catering. Det var inte säkert att den cateringfirman jobbade mot företag.

Grym catering i Uppsala för alla event

De tittade på nätet och hittade ganska snabbt att det fanns bra firmor som ägnade sig åt företagscatering i Uppsala. Det lät som en given hit. Då kunde man dessutom få ordning på allergier eller matpreferenser om gästerna sa till innan. Vilket event det skulle bli kände både John och Rasmus.

Att hitta nya kunder som kunde använda och implementera deras produkter var alltid bra. Det viktigaste för eventet var dock att nätverka. Att få ett bra nätverk runt företaget är guld värt ur många perspektiv. Eventet skulle även på sikt kunna skapa nya arbetstillfällen för flera parter, en riktig win-win för alla.