Kategorier
Event

Så enkelt är det att hyra partytält i Stockholm

Vill du hyra ett partytält till studentskivan eller födelsedagsfesten? Ta då hjälp av ett uthyrningsföretag i Stockholm som har ett lite större utbud av tält.

Med ett partytält slipper man oroa sig över vädret men får även plats med många fler gäster. Att duka upp till fest i trädgården är också festligare samtidigt som gästerna slipper frysa när kvällsbrisen slår till. Ett vackert tält blir också den självklara samlingsplatsen för gästerna, det är annars lätt att festdeltagarna sprids ut i trädgården.

Det går att hyra partytält för alla möjliga tillställningar som födelsedagsfesten, studentskivan, sommarfesten, kräftskivan och mycket mer. Viktigt är dock att man väljer ett tält av rätt storlek. Ta därför hjälp av en uthyrare av partytält som har ett lite större utbud av olika tält.

Hyra partytält och annan utrustning

Många uthyrare av partytält hyr även ut möbler, porslin, ljudanläggningar, scener, ljus och bildskärmar med mera. Att hyra allt från en och samma firma blir ofta billigare. Men innan man kontaktar en tältuthyrare kan det vara bra att ha skrivit ner hur många gäster som ska komma. Likaså hur många bord och stolar som behövs och om dessa ska placeras i tältet.

Vill man att allt ska få plats i ett tält eller vill man hellre placera bar, dansgolv och scen i ett annat tält? Kanske vill man också ha ett särskilt tält för barnen där de kan leka och spela spel. Är du osäker på hur du ska organisera allt och hur stort tält du behöver kan du alltid be tältuthyrningsfirman om råd.

Viktigt att tänka på när man ska hyra partytält

Det är många som vill hyra partytält under sommarhalvåret i Stockholm. Därför kan det vara bra att vara ute i god tid så att man verkligen får tag i det ultimata partytältet. Men också för att man inte ska behöva betala onödigt mycket. Jämför gärna priser mellan olika uthyrare genom att ta in offerter.

Glöm inte att fråga vad som ingår i priset som exempelvis montering av tältet. Ta också reda på vad som händer om det skulle uppstå en skada på tältet eller någon annan hyrd utrustning. När man sedan har bestämt sig är det viktigt att man skriver ett tydligt avtal där allt det som man har kommit överens om finns med.